Bangkok dag 2

Deze ochtend hebben we de tempel van de dageraad, What Arun, bezocht. Gewoon eens langs buiten kijken naar de tempel was al genoeg voor ons. We hadden wel genoeg tempels gezien gisteren. 😉 Daarna hebben we een fietstocht gedaan. Lang getwijfeld om die te doen want het was vrij duur, maar wel echt zijn geld waard! Door allerlei kleine baantjes gefietst in de buitenwijken van Bangkok afgewisseld met tochtjes op een longtailboat op de Chao Phraya en zijrivieren. Deze boot, aangedreven met een vrachtwagenmotor gingen goed vooruit :p. De fietsen gingen gewoon mee op de boot! Onderweg zagen we paalwoningen, veel tempels, lizards en vooral veel vriendelijke Thaise mensen. Ook keken we even naar een typische sport hier in Thailand, soort van tennisvoetbal. Echt tof om te zien!

Om de avond af te sluiten zijn we naar een super grote nachtmarkt geweest. Om 23u liep het daar nog overvol met mensen. De stad leeft hier enorm tot heel laat!

Morgenvroeg verlaten we Bangkok richting Ayutthaya. Een zeer leuke kennismaking met de hoofdstad van Thailand waar we op voorhand toch wat tegenop zagen.



















Reacties

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda