Ko Tao dag 4

Deze ochtend was de laatste op Ko Tao en die begon wat in mineur zoals ze dat zeggen. Bij het terug brengen van de brommer bleek er een barst te zitten aan de uitlaat. Die barst was er nog niet aan toen we de brommer kregen. We zijn niet gevallen of ergens tegen gereden, maar waarschijnlijk is iemand tegen onze brommer gereden toen hij geparkeerd stond. We hebben de verhuurder nog proberen te overtuigen dat het niet onze fout was, maar ze gaf geen krimp. We hebben de schade dan maar moeten betalen. Dit hoort jammer genoeg bij reizen zeker? 😣
Daarna hebben we nog wat aan het strand gezeten waar Jens van een klif gesprongen is. In de namiddag hebben we de ferry genomen naar Chumpong en van daar de bus naar Bangkok. Een reis van 10 uur!
Met spijt in het hart verlieten we het prachtige en gezellige eiland, Ko Tao. Jens wordt al droevig omdat het einde van onze reis in zicht is.

Nog even onze planning voor de laatste dagen in Thailand. Morgen nemen we in de voormiddag de trein naar een natuurpark in de buurt van Bangkok, Kao Yai. Daar doen we een tocht door de jungle van 1,5 dagen. Daarna nemen we 's avonds de taxi rechtstreeks naar de luchthaven. Het zou kunnen dat jullie dus morgen en overmorgen niets op de blog zien verschijnen omdat we daar misschien geen internet hebben.

Bij gebrek aan foto's van vandaag hebben we een foto gekozen van ons huisdier in Ko Tao: een Tokay Gecko. Echt een mooi dier!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda