Panoramaroute

Deze ochtend sliepen we uit in het zalige bed van ons hotel! Wat hadden we een bed gemist! Die goedkope matjes waren toch wel hard... 

We vertrokken op de panoramaroute en waren al meteen opgelucht dat we de raad van onze gastheer gevolgd hadden om gisteren naar god’s window te gaan omdat je door de mist vandaag helemaal niets zag! De hele stad, Graskop, lag in de mist. Daarna deden we verschillende stops langs de panoramaroute. 


Stop 1: Lisbon Falls 
Mooie waterval! Omdat het niet veel regent in de winter was er wel niet zo veel water. 


Stop 2: Berlin Falls
Een pipistraaltje in vergelijking met de Lisbon Falls. Wel eens de moeite om even te gaan kijken. 

Stop 3: Bourke’s Luck potholes
Een canyon met ronde gaten die door het water uitgesleten waren. Prachtig!! Op weg naar stop 4 zagen we op de weg allemaal glas en stenen liggen. Ook waren alle verkeersborden omver geduwd. We hadden gisteren al een toeriste iets horen zeggen over een protest waardoor ze niet naar de potholes kon. Dit waren dus de resten van het protest. 


Stop 4: The tree rondavels
Een heel mooi uitzichtpunt op de blyde river canyon met drie rotsen die de vorm hebben van een typisch Afrikaans hutje. Verbluffend mooi! Hier bleven we een tijdje zitten om van het uitzicht te genieten. 
We wilden hier ook graag gaan wandelen, maar we hadden nog een lange autorit naar Johannesburg voor de boeg dus we besloten om toch maar niet te gaan wandelen. Jammer.. :-( Reden om nog eens terug te keren he! 


Morgen en overmorgen zijn we in Johannesburg. Morgen doen we een fietstocht van 8 uur door Johannesburg en Soweto.


Tot morgen! 

Reacties

  1. Het is daar wel mooi weer precies. Hoeveel Gr is het daar. Wij zijn terug thuis. Hier is het nog altijd rond de 30 Gr. Deze nacht kwamen we om 2 u thuis en het was snikheet in ons huis. Slapen ging dus niet goed, we misten de aerco van op reis. Veel plezier op jullie fietstocht. Wij doen zaterdag fietstocht met familie De Bruyn. Grtjs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda