Palm Springs

Vandaag hebben we jammer genoeg geen leuke verhalen te vertellen. Het was een zalige rustdag!

Deze ochtend hebben we uitgebreid Amerikaans gegeten (zeer veel en ongezond dus!). 

 
Daarna hebben we de ganse dag gerelaxed en gespeeld aan het zwembad. Het was de ganse dag rond 38 graden, we hebben dus veel verkoeling moeten zoeken in het water. Enige probleem, het zwembad was te warm voor Jens. Toen we hier gisterennacht toekwamen was het hier nog 33 graden, het water van het zwembad heeft dus geen tijd om af te koelen waardoor het redelijk warm is. We zitten midden in de woestijn, vandaar dit klimaat. Er staan hier overal waar je kijkt palmbomen, vandaar de naam. Het lijkt een beetje op Egypte eigenlijk.


Jens had er niets beter op gevonden om verkoeling te zoeken bij de sproeiers van het gras. Deze sproeiers hadden wel koud water 😂. Gelukkig waren er ook zeer lekkere cocktails die voor de nodige verkoeling zorgden. 


Eens zalig niets doen dus vandaag. Zo mag er ook eens 1 dag tussen zitten (niet meer voor Jens). Daarna zijn voor verder gereden naar een stadje iets buiten Los Angeles. Lekker Italiaans gegeten en bier gedronken in een zeer goede brouwerij. Morgen bezoeken we jammer genoeg de laatste stad van deze reis: Los Angeles. We gaan nog niet treuren want we hebben nog enkele dagen te genieten! ☺️

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda