Toscane dag 1

Onze excuses voor het ontbreken van blogberichten en ze ongerustheden maar het internet in de b&b is niet dat. Verslag van gisteren:

Vandaag stond nog een laatste autorit van 4,5u op de planning.
We startten de dag met een lekker ontbijt in het Belluno en vertrokken daarna richting onze B&B. Zoals gezegd gingen we normaal wandelen in de bergen mar door zwaar onweer moesten we de planning herschikken en werd het dus iets rustiger.


Onderweg zagen we het landschap veranderen van gebergte met heel veel naaldbomen naar eerder hoge heuvels. Toscane is echt mooi. Vlak voor we bij de B&B aankwamen, moesten we een grindpad volgen van 1,5 km. We waren al bang dat we verkeerd gereden waren omdat het stukje grindpad eindeloos duurde en vroegen ons af wat we zouden doen als er een tegenligger kwam, maar gelukkig zagen we in de verte op de heuvel onze B&B. We werden heel hartelijk onthaald met een drankje door de eigenaar en kregen ook veel info over wandelingen in de buurt.



De eigenaar stelde een wandeling voor naar watervallen in de buurt. We liepen een aantal keer verkeerd, maar vonden uiteindelijk toch de watervalletjes. Jens wou er even in zwemmen, maar het water was zelfs voor hem een beetje te koud. 😅 Daarna nog een zalige duik in ons zwembad met prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels. We besloten ook om in de B&B te eten. Het eten was lekker en veel, maar wel weinig vlees tot spijt van Jens. 😂

Oja de plaatselijke hond Gomez waar Bjorn en Sanne hun konijn naar vernoemd hebben is jammer genoeg gestorven kort na hun vertrek. Nu is er een nieuwe, mega lieve hond Pedro.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda