Toscane: dag 3

Deze voormiddag bezochten we het klooster van Franciscus van Assisi. Het klooster was heel mooi, maar interesseerde ons eigenlijk niet zo. We waren naar het klooster gegaan op aanraden van de eigenaar van de B&B omdat je van daar een heel mooie wandeling kunt maken. We moesten even zoeken naar het pad en Jens liep ook even verloren toen hij op zoek ging, maar gelukkig vonden we al vlug het pijltje naar het pad. De wandeling was heel mooi en beloofde ook een mooi uitzicht, maar ongeveer halverwege begon het zo hard te regenen dat we helemaal niets van het uitzicht zagen. We zochten een schuilplaats, maar werden al vlug zo nat dat we er niet beter op vonden om samen onder de regenjas van Jens te schuilen. ☺️ Onderweg zagen we wel tussen de struiken een vos wegglippen. Spannend!




Daarna reden we naar Arezzo. Een mooi middeleeuws dorpje. We verkenden het stadje vanop een terras met een cocktail, een mocktail en een ijsje natuurlijk. We waren van plan om te wandelen door het stadje, maar hadden daar toch niet zo veel zin meer in.


Deze avond aten we in de B&B. We leerden vriendelijke Britse mensen kennen en praatten ook met de eigenaar. Het eten was super lekker! We aten heel lekker pasta!

Morgen gaan we Firenze verkennen.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda