Asturië: Ruta del Cares

We did it!!

Wat ik gisteren hoopte is allemaal uitgekomen. We hadden zalig weer: zonnig maar niet te warm om te wandelen. Otis was super braaf en we hebben beide de wandeling kunnen uitstappen.

We zijn uiteindelijk ongeveer 8,5u weg geweest voor een route van 25km vol klimmen, dalen en uiteraard veel pauzeren om Otis content te houden. De wandeling was echt prachtig! In Europa zeker de mooiste hike die ik al gedaan heb. Om iedere bocht hadden we weer een ander prachtig uitzicht. Margot heeft wel haar hoogtevrees moeten overwinnen want het was soms wandelen langs steile kliffen zonder iets van leuning. Maar we hebben er allemaal van genoten. 







We zijn wel alle 3 pompaf en staal vol met bleinen. We hadden geen energie meer om nog uit ons hotel te gaan om iets te eten. We hebben koeken en chips gegeten en Netflix gekeken. Dat lijkt on-Jens maar ook Jens is pompaf. 25km met een gewicht van 10kg extra op de rug eist zijn tol maar het was het waard.

Zeker de mooiste dag van de reis tot nu toe.

Oja nog een grappige anekdote: er liepen af en toe berggeiten op onze route. Tijdens een pauze waar wij en Otis iets zaten te eten op een steen kwam er een geit dichtbij ons. Dit was duidelijk niet naar Otis zijn zin. Hij riep ernaar en de geit schoot weg. Echt hilarisch moment was dat. Margot heeft er nog de slappe lach van. We hadden ook heel veel bekijks met Otis. Jens was een superpapa en Otis was super schattig volgens de Spanjaarden.

Morgen bezoeken we een prachtig strand/natuurgebied even verderop. We moesten hiervoor enkele dagen op voorhand (gratis) tickets reserveren omdat ze de bezoekers beperkt willen houden. Op foto ziet het er alvast prachtig uit. Het zal ongetwijfeld een rustigere dag worden 😜.

Reacties

  1. Amai super hè. Ziet er prachtig uit. Jullie hebben toch wel geluk met zo’n braaf kind hoor. Ik ben al bang dat hij mij niet meer gaat kennen. Hij zal nu nog veel meer aan jullie hangen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda