Baskenland: Zumaia

Nadat we eerst gesupporterd hebben voor WVA (dju toch!) zijn we vandaag naar Zumaia getrokken. Een stad aan de kust gekend voor zijn mooie rotsen en cliffen. Een fascinerende plek voor de geologen onder onder ons. De lagen gevormd in de gesteenten zijn afkomstig uit de ijstijd.

Het plan was een wandeling van 15km langs de kust tussen 2 steden. De warmte, heuvelachtig parcours maar vooral een vermoeide Otis hebben ervoor gezorgd dat we maar een deel van de wandeling hebben gedaan. We moeten nog wat verkennen wat wel een niet mogelijk is met Otis en de wandeling vandaag was duidelijk niet mogelijk. Toch hebben we het belangrijkste wel kunnen zien en het was wel echt de moeite om te zien! Heel mooi!



We zijn in de namiddag dan op strand langs deze prachtige rotsen gaan uitrusten. Dat was meer Otis zijn ding. 



Ook waren er zeer grote golven waardoor Jens toch ook content was want eerst wat teleurgesteld over de wandeling die niet kon doorgaan. Dat is nu eenmaal reizen met een klein kindje zeker? De Spanjaarden zijn hier trouwens zot van Otis. In het hotel is hij al goed gekend en we hebben al veel felicitaties gehad om Otis 😍.

Om de dag af te sluiten zijn we nog bier gaan drinken bij een lokale brouwerij. Een bestelling mee voor Bjorn dus we werden daar graag gezien en veel gratis dingen gehad!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda