Galicië: Praia das Catedrais

Over vandaag kan ik kort zijn. Eerst zalig uitgeslapen na onze lastige dag van gisteren en daarna vertrokken richting het mooie strand/natuurverschijnsel van Praia das Catedrais.

Je kan dit strand enkel bezoeken bij laagtij dus we moesten de tijd wel goed in de gaten houden. Zoals gezegd moest je reserveren om op dit strand te kunnen en eens aangekomen begreep ik waarom. Er was heel veel volk op het strand. Iets te veel om goed te zijn maar het was wel een heel mooi strand waar mooie foto's gemaakt kunnen worden. Maar zoals bij veel mooie plaatsen op reis, spijtig dat we niet alleen zijn op vakantie. Mede doordat het een verre verplaatsing was had ik er toch meer van verwacht. Bij deze toch enkele mooie foto's (ze waren mooier geweest zonder mensen op de achtergrond maar geduld was op 😜).





Morgen vertrekken we hier jammer genoeg terug. We keren terug richting België! Morgenavond gaan we nog naar een ciderhuis in de buurt van San Sebastian en overnachten daar in de buurt. Zaterdag of zondag zijn we terug in België. Afhankelijk van een mogelijke tussenstop in Frankrijk.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda