Maleisië: einde

Onze laatste dag in Maleisië is aangebroken. Deze morgen slaapten we een beetje uit (met Otis is dat relatief natuurlijk) en aten rustig ons ontbijt (het trok op niet veel). Het heeft vandaag bijna gans de dag gerekend. In Kuching regent het blijkbaar veel zeggen ze hier en dat hebben we gemerkt. We hadden hier elke dag regen maar wel verfrissend bij de warme temperaturen. Je werd niet nat van de regen maar van het zweten. We trokken nog eens door de stad, gingen een groot winkelcentra binnen en dronken iets op een terras. We voelden ons wat zoals onze oudjes 😜

In de namiddag gingen we naar een “upside-down house” en namen we enkele leuke foto’s. Wel nog iets leuks om eens gedaan te hebben. 









Daarna gingen we naar de luchthaven voor de vlucht richting Kuala Lumpur waar onze reis begon. Tijdens de vlucht had Otis een vriendin naast hem. Bijna de hele vlucht hield hij de hand vast van een Indonesische moeder, zij had niet liever en was in de wolken. Ook hier is Otis dus een hartendiefje.



Momenteel zitten we net op onze vlucht richting Dubai. Alles dus perfect verlopen. Als alles goed gaat komen we rond 13u15 op zaterdag aan in Frankfurt. We reizen dus terug in de tijd en keren 6u terug.


We blikken terug op een prachtige 1e verre reis met ons gezinnetje. Ik kan wel zeggen dat we er alle 3 heel erg van genoten hebben. Otis was een droomkind gedurende de reis die aan het eind wel moe werd. De Maleisiërs waren super lief en het land is echt een aanrader voor iedereen om te bezoeken. We hebben weer herinneringen bij voor het leven!


Bedankt ook aan alle lezers van de blog want jullie waren talrijk kon ik zien. Heel leuk om jullie vele reacties te lezen! Zo hebben we jullie toch een beetje bij ons zo ver weg van jullie.


Tot in België en tot snel aan iedereen want ja ook wij hebben jullie allemaal gemist ❤️


Reacties

  1. Chantal: onze oudjes? ???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie waren die oudjes? Toch niet jullie ouders😉? Annny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo’n toffe foto’s. Wie zijn die oudjes?😇

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veilige terugreis💛😘

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zelfde gedacht als Chantal: onze oudjes????
    Veilig thuis!
    Tante Ann

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda