Lanzarote: dag 6

Vandaag stond het 2e deel van het noorden van Lanzarote op de planning.

Eerst bezochten we "Jameos Del Aqua". Moeilijk te omschrijven wat dit juist is. Grotten onder handen genomen door de bekende architect hier die hier zo goed als alle toeristische attracties ontworpen heeft: César Manrique. Er was een grot met water waarin een restaurant gemaakt is. Uniek hier is dat er in het water witte mini kreeftjes zitten, albino kreeftjes (er kan geen zonzeelicht binnen) en uniek in de wereld. Daarnaast was er in een andere grot een heel groot theater gebouwd omwille van de goede akoestiek in een grot. En dan nog een prachtig zwembad ernaast. Mooi om eens gezien te hebben maar voelde heel kustmatig dus niet echt ons ding.


Daarna gingen we naar een mooi uitzichtpunt Mirador del Rio. Dit was wel echt de moeite. Heel mooi uitzicht over het naastliggende eilandje La Graciosa. We hebben al op lelijkere plaatsen gedronken.



Hierna keerden we terug naar het hotel om in het zwembad te spelen met Otis, hij wou dat eigenlijk deze morgen al doen.

Onze laatste avond hier afgesloten met het lekkerste eten dat we hier al gegeten hebben. Dat had Jens weer goed uitgezocht. Het lag afgelegen en geen enkele niet Spaanstalige te bespeuren maar zo lekker! Daar worden we blij van! 😀 

Morgenavond vertrekken we helaas terug naar huis. Morgen na een dagje zwembad en zee om af te sluiten.

Reacties

  1. Echte broerderliefde.😘 Otis kan Emiel wel opeten. Geniet nog van de dag. En veilige terugkeer. Groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is Emiel veranderd.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda