Catalonië: onderweg naar Calella

Emiel was deze nacht duidelijk uit zijn normale ritme doordat hij in de auto veel geslapen had. Daardoor dus een moeilijke nacht waardoor we deze morgen allemaal lang geslapen hebben en dus laat vertrokken voor het vervolg van onze trip. Opnieuw een heel vlotte rit richting ons hotel op Spaanse bodem. Onderweg maakten we wel enkele tussenstops.

Eerst was er een zoektocht om een speeltuin te vinden voor Otis. We waren gisteren een speeltuin gepasseerd maar toen geen tijd. Hadden dan beloofd om de volgende dag 1 te zoeken en meneertje was het niet vergeten 😜. Deze morgen in de auto zijn eerste zinnetje: "Otis speeltuin pelen". Uiteindelijk speeltuin gevonden en meneer content.

Onderweg passeerden we ook een indrukwekkende brug waar ik natuurlijk een tussenstop moest maken. Het is met 343m (hoger dan de Eiffeltoren) de hoogste brug ter wereld, impressionant!

Daarna gingen we door naar een prachtig natuurfenomeen Ille-sur-Têt-Organs. Door de erosie van wind en water ontstaat dit mooie landschap. We zagen dit al eerder in Bryce Canyon tijdens onze trip door het westen van Amerika. Dit was een miniatuur versie ervan en minder indrukwekkend maar zeker een tussenstop waard.



Uiteindelijk aangekomen in ons hotel in Calella, iets boven Barcelona. Heel mooi hotel maar het zit hier goed vol. Nu wel geleerd uit onze fout van gisteren en deze keer alleen ingecheckt om geen miserie te hebben met Emiel.

Na het eenmalige buffet in het hotel (ik heb nog eens gemerkt hoe hard ik buffetten haat) zitten we te genieten van een lekker Spaans wijntje op ons terras met slapende kindjes, zalig!

Morgen geven ze hier iets minder weer, erna elke dag stralende zon en 29gr, laat ons hopen :)

Oja jullie reacties zijn heel leuk maar graag jullie naam bij berichtje vermelden, momenteel zijn de reacties allemaal anoniem :)

Reacties

  1. Beloof Otis eens een ijsje in the middle of nowhere 😉. Groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie foto’s. Het lijkt idd op de Bryce Canyon. Heel veel plezier. Groetjes Veerle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In de zomer van 2019 zijn we ook op vakantie geweest in Calella. Vele groetjes tante Lie en nonkel Luc

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha uw verhaal van het inchecken vond ik wel grappig 😅 Max heeft hier ook al meerdere keren ‘speeltuin’ vernoemd 🫣 & vraagt ook vaak naar Otis! Enjoy! Xx Sanne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catalonië: Nationaal park Aiguèstortes

Catalonië: Rialp

Catalonië: Cami de Ronda